EHBO opleidingen en modules

Erkend door het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

Herhalingslessen houden uw EHBO-kennis op peil

Wij helpen u met uw evenement

EHBO Vereniging Coevorden

Nieuws

Een impressie van onze vereniging

Contact

Waarom herhalingslessen volgen?

Ongeveer 400.000 mensen in Nederland zijn in het bezit van een erkend diploma Eerste Hulp. Deze mensen hebben een cursus gevolgd en examen gedaan; zij volgen jaarlijks bijscholingslessen en houden zo hun diploma geldig en hun kennis en vaardigheden op peil. Het diploma Eerste Hulp is twee jaar geldig. De geldigheid van het diploma kan telkens weer met twee jaar verlengd worden, dit is wanneer jaarlijks vervolglessen worden gevolgd en er voldaan wordt aan de competentie eisen.

Lid worden

Jaarvergadering: dinsdag 26 maart 2024

Herhalingslessen. 

Locatie: Scholengemeenschap “De Nieuwe Veste”, van Heeckerenlaan 2, 7742 AB Coevorden
De lessen beginnen als vanouds om 19.30 uur

.

Herhaling voor Reanimatie-Certificaat

Voor niet-EHBO-leden Coevorden:
voor iedereen die in bezit is van een reanimatiecertificaat biedt EHBO Coevorden de mogelijkheid om herhalingslessen te volgen. Op deze wijze houdt u uw certificaat geldig en uw kennis paraat. Deze jaarlijkse herhalingscursus duurt circa 2 uur.

 • De datum voor de herhalingslessen zijn:

  dinsdag 12 maart 2024 van 19.30 – 21.30 uur

  dinsdag 19 maart 2024 van 19.30 – 21.30 uur

   

   

   

Nu aanmelden

 

Oefenen met Lotus

Tijdens de EHBO-cursus wordt geleerd hoe u op een verantwoorde manier eerste hulp moet verlenen. De werkelijkheid dient hierbij zo goed mogelijk benaderd te worden. Aangezien geen echte slachtoffers kunnen worden ingeschakeld, zal iemand voor slachtoffer moeten spelen. Dit slachtoffer moet zo natuurgetrouw mogelijk een letsel nabootsen. De EHBO-vereniging maakt veelvuldig gebruik van de diensten van de “Lotuskring Coevorden”. Leden van deze vereniging bootsen verwondingen realistisch na. Op deze manier kan het verzorgen van slachtoffers en hun letsels worden geoefend.